Video: Eesti noored võtsid ette rännaku kuulsa Hollywoodi sildini

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollywoodi silt on üks California osariigi tunnusmärkidest.
Hollywoodi silt on üks California osariigi tunnusmärkidest. Foto: ERIC THAYER/REUTERS

Juhani Särglep ja tema tüdruksõber Katri Palm reisivad mööda maailma ringi ja jäädvustavad selle videolindile. Postimehe reisiportaal avaldab igal nädalal nendelt ka ühe video.

Seekordne video viib meid koos noortega Hollywoodi, sest nende soov on alati olnud Californias ringi reisida ning lennutada drooni Hollywoodi kuulsa kirja kohal. Seega on üks linnuke neil nimekirjast jälle maha tõmmatud!

«Alustasime teekonda Hollywood Hilli poole kell neli hommikul. Plaan oli mäetippu jõuda päikesetõusuks, kuid hindasime oma võimeid valesti. Matk oli füüsiliselt raskem, kui ette kujutasime ja palavus tegi olukorra veel raskemaks. Teekonnal kohtasime sõbralikke kohalikke, kes juhatasid meile teed,» rääkis Juhani.

Tippu jõudes tõdesid mõlemad, et vaade Los Angeles linnale on suursugune. «Kuna Ameerikas on drooniga lendamine vägagi reguleeritud ja keelatud, siis olin närvis, et mis juhtuda võib. Filmisime kokku umbes 15 minutit, pakkisime asjad ja lahkusime,» lisas ta.

Californias on noorte sõnul ülirahulik meeleolu. «Kõik see, mis kunagi filmidest olin näinud, vastas tõele. Veetsime aega Venice Beachil. Mõnusad liivarannad, sõbralikud inimesed ja Ameerika suursugusus on vaid mõned näited, mida reisil olles kogesime,» meenutas noormees.

Vaata videost järele, milliseks noorte reis kujunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles