Vaata, milline näeb välja vanast lennukist tehtud uhke restoran

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varasemalt kuulus lennuk Air Indiale.
Varasemalt kuulus lennuk Air Indiale. Foto: SCANPIX

Varasemalt reisijaid vedanud, kuid nüüdseks juba pensionile jäänud suurlennuk sai endale uue elu India linnas Ludhianas. Nüüd 72-kohaline restoran serveerib külastajatele taimetoitu.

Enne restoraniks saamist lendas õhusõiduk Air India lennufirma all, kirjutas Lonely Planet. Totaalne muutumine võttis kokku aega natuke üle aasta. Restorani nimi «Hawai Adda» tähendab tõlkes lennujaama. Remonttööde käigus soovitati säilitada võimalikult palju algset väljanägemist, seepärast palgati spetsiaalsed insenerid ning lennukit tundvad inimesed.

Restorani avamine pidi aga tuleohutusnõuete eiramise tõttu edasi lükkuma ja väidetavalt ulatusid ka lennuki tiivad liiga lähedale kiirteele. Probleemid on nüüdseks igatahes lahendatud ning restoran töötab, õnneks ei serveeri see tavalist lennukitoitu ning ühtlasi on seal ka kohvik, pagarikoda ja saal, mis mahutab kuni 40 inimest.

Tõenäoliselt on tegu ainukese lennukrestoraniga Indias.

Vaata pilte huvitavast restoranist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles