Saa teada: 13 kõige häirivamat lennureisija tüüpi

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennureis võib osutuda piinarikkaks, kui ümberringi on hoolimatuid inimesi.
Lennureis võib osutuda piinarikkaks, kui ümberringi on hoolimatuid inimesi. Foto: Leung Cho Pan / PantherMedia / Scanpix

Kõige nõmedamate reisikaaslaste tabelis said esikoha auväärsed toolinügijad – ei tea, kas nad on närvis, igavlevad või lihtsalt unustavad ära, et keegi nende ees ka istub. Ühtset diagnoosi on neile raske määrata, kuid ühtlaselt häirivad on nad küll.

Kolmandat aastat järjest saavad toolitagujaid kõige häirivamate reisikaaslaste tabelis esikoha, kirjutas CNN. Expedia lennukietiketi uuringust tuli välja, et nad teevad silmad ette isegi tähelepanematutele lapsevanematele, haisvatele inimestele ja tooliga taha nõjatuvatele magajatele.

Küsitlus viidi läbi 1005 ameeriklase hulgas, kes on vanemad kui 18. Uuringu põhjal leidis 64 protsenti vastanutest, et toolitoksijad on kõige tüütumad. Tähelepanematud lapsevanemad said  59 protsendiga teise kohaja haisvad reisikaaslased 55 protsendiga kolmanda koha.

Kuigi toolitagujad on juba kolmandat korda tabeli esiotsas, siis uuringu esimesel aastal said esikoha just tähelepanematud vanemad. Üldiselt on uuringutulemused olnud aastatepikku üsna samad, sest inimesed austavad isiklikku ruumi ja vajavad seda ning lennukis, kus on niigi kitsas, on patt oma olemusega midagi veelgi ebamugavamaks muuta.

Hea uudis on aga see, et 80 protsenti vastanutest peab oma kaasreisijaid pigem vastutustundlikuks.

13 kõige häirivamat tüüpi kaasreisijad:

  1. Tagumise pingi toolitoksijad
  2. Tähelepanematud vanemad
  3. Haisukotid
  4. Liiga valjult muusikat kuulavad inimesed
  5. Alkoholisõbrad
  6. Lobamokad
  7. Ette trügijad
  8. Tooli magamisasendisse laskjad
  9. Käetugede hõivajad
  10. Tihedad sööjad
  11. Lahtiriietujad
  12. Armunud paarikesed
  13. Põiepidamatusega inimesed
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles