Video: Eesti noored hullutavad reisivideoga taas vaatajaid

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dominkaani Vabariik
Dominkaani Vabariik Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Juhani Särglep ja tema tüdruksõber Katri Palm reisivad mööda maailma ringi ja jäädvustavad selle videolindile. Postimehe reisiportaal avaldab igal nädalal nendelt ka ühe video.

Seekordne video jutustab noorte elust Dominikaani Vabriigis. Väike riigike Kariibi meres pakkus noortele omajagu elamusi, alustades kultuurišokist ja lõpetades meeldiva rannapuhkusega.

Selles piirkonnas võib pidada tüüpiliseks liikluskultuuri täielikku puudumist ning turisti pidamist liikuvaks rahakotiks. Nii topiti ka Särglep ja Palm väikesesse minibussi koos 23 ülejäänud reisijaga.

«Kohalikud sebisid ringi ja vaatasid meid kui suuri liikuvaid rahakotte, liikluses reeglid puudusid ja kõik tundus väga surutud,» kirjeldas Dominikaani elu Särglep.

Teel saare suuremasse linna Santiagosse tuli Eesti reisisellidel rinda pista kohalike ametivõimudega, kes neilt nii muu seas Coca-Colat, närimiskummi ja raha nõudsid. Kui kõik tingimused täidetud, võis sõit jätkuda.

«Jäi mulje, et relvad on kohalikele vägagi kättesaadavad ja valgel inimesel ei ole soovitatav õhtuti üksi väljas käia,» täpsustas Särglep.

Kahenädalasest puhkusest kireva linnameluga paradiisisaarel valmis inspireeriv video. Noorte tegemisel saab silma peal hoida ka nende kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles