Lennuk tegi tugeva turbulentsi tõttu erakorralise maandumise

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk
Lennuk Foto: SCANPIX

Londonist Hispaaniasse Almeriasse teel olnud EasyJeti lennukit tabas tugev turbulents, mistõttu tuli teha vahemaandumine.

Lennuk maandus Almeria asemel hoopis Malagas, sest kardeti, et tugev turbulents võis tekitada lennukile kahjustusi. EasyJeti sõnul saadeti lennuk teise lennujaama tehnilise probleemi tõttu, vahendab Daily Mail.

Lennuk maandus siiski tavapäraselt ega palunud endale maandumisrajal eelisjärjekorda. Kohalikud mehhaanikud vaatasid lennuki üle ning seejärel lubati sel taas teele asuda.

Kontroll võttis aega 45 minutit, mistõttu jõudsid reisijad ka sihtkohta veidi hiljem. Lennufirma vabandas kõikide tekkinud ebamugavuste pärast, kuid rõhutas, et turvalisus on ettevõtte prioriteediks, mistõttu otsustati lennukit ka kontrollida.

Kuigi turbulents võib tekitada ebameeldivusi, siis lennukid on sellele üsnagi vastupidavad ning isegi tugeva raputuse tagajärjel taevast alla ei kuku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles