Varsti saavad turistid Sydney ooperimajas ööbida

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sydney ooperimaja
Sydney ooperimaja Foto: Stringer/Reuters/Scanpix

Kui kõik läheb nii nagu ooperimaja eest vastutajad seda soovivad, siis saavad nad varsti hakata kuulsas hoones tube välja üürima. 

Sydney ooperimaja ja Airbnb on asunud koostööd tegema ning kui kõik läheb plaanipäraselt saab seal korraga ööbida viis inimest. Turistid majutatakse Utzoni tuppa, mis on oma nime saanud ehitise taanlasest arhitekti järgi, vahendab Lonely Planet.

Toal on maast laeni aknad, mis avanevad vaatega maailmakuulsale sadamale. Utzoni tuba muudetaks luksussviidiks viis korda aastas. Teise plaani kohaselt muudetakse ka fuajee kaks korda aastas suureks ühistoaks, mis mahutaks kokku 100 inimest.

Plaani eestvedajate sõnul aitaks see tõmmata hoonele rohkem tähelepanu ning laseks külastajatel seda hoopis teistmoodi tunnetada ja kogeda. Majutusvõimalus ühistubades antaks külastajatele läbi Airbnb loosiga.

Eelmisel aastal sõlmiti Airbnb ja Sydney ooperimaja vahel leping, mille kohaselt saavad need majutuse pakkujad, kes pälvivad klientidelt järjepidevalt häid hinnanguid, ooperimajas tasuta ekskursioone.

Eelmisel nädalal teatas ooperimaja, et müüb nüüd võimalust astuda lavale mõnes väiksemas rollis. Selle soovijal tuleks loobuda 3500 eurost. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles