Viimane päev: saada meile pilt suveniirist ja võida!

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailm seljakotis
Maailm seljakotis Foto: Aive ja Andrus Hiiepuu

Postimehe reisiportaalis vaadatakse tagasi möödunud suvele ja vahvatele reisidele.

Ootame lugejate pilte ilusatest, põnevatest ja vahvatest suveniiridest, mida reisidelt olete kaasa toonud. Palume lisada pildi juurde ka paar lauset juttu kohast, kust meene on toodud ning miks valik just sellise suveniiri kasuks langes. 

Kõiki pilte ootame 31. oktoobrini aadressile johanna.vahuri@postimees.ee

Kolme toredat pilti toovad omanikule ka auhinna.

Seekord jagame saatjatele värskelt trükist tulnud Aive ja Andrus Hiiepuu raamatu «Maailm seljakotis».

Raamatus pajatavad seiklejad nii tuntud kui tundmatutest paikadest ning läbi käiakse ohtralt paikasid Lähis-Idast Melaneesia saarestikuni.

Katkend raamatust «Maailm seljakotis».

«Kui tunde oli juba teel oldud ja sõidustiiliga harjutud, jäeti busside kolonn (turvalisuse pärast kümmekond bussi üheskoos) tundideks kottpimedasse mägede ja metsade keskele seisma. Kohalike käitumisest lugesime välja, et tegemist on vist pikema peatusega - neil olid kaasas taburetid ja tekid. Kui bussid peatusid, laotasid teadjamad mehed kohe tekid teele ja keerasid end sinna rahulikult magama. Hetkega oli hõivatud ka kogu bussi katus, kus kottide vahele sai end mõnusalt kerra keerata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles