Buckinghami palee kutsub enda juurde elama

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turistid Buckinghami palee väravate taga
Turistid Buckinghami palee väravate taga Foto: SCANPIX

Kui unistuseks on olnud elada kunagi ühes majas koos kuningannaga, siis nüüd on võimalik sinna tööle kandideerida ning paleesse end sisse seada.

Hiljuti kuulutati välja konkurss majapidamisjuhile, kuid positsioone, millele kandideerida on teisigi. Tihti nõuavad need töökohad pidevat kohaolu, ehk inimene, kes selle au endale saab, peab Buckinghami paleesse ka sisse kolima. Loomulikult saab seal ka hästi süüa, vahendab Lonely Planet.

Majapidamisjuht ja tema meeskond vastutavad kõiksugu meelelahutuse, vastuvõttude, toitlustuse ja korrashoiu eest. Üllatav on see, et säärast kogemust ei ole kandidaadilt nõutud. Pigem rõhutakse meeskonnatöö oskusele ning tähelepanelikkusele.

Palka pakutakse sellise töö eest 1600 eurot kuus, kuid toidu ja majutuse eest ise maksma ei pea. Töö käib viis päeva nädalas ning lisaks antakse ka 33 päeva puhkust aastas.

Kandideerida positsioonile saab siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles