Disneyt hoiatati korduvalt alligaatorite rünnakute eest (1)

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alligaator
Alligaator Foto: SCANPIX

Walt Disney Worldi puhkekeskuse töötajad hoiatasid korduvalt juhtkonda, et turistid toidavad alligaatoreid ning vajalik oleks aia ülesseadmine, kuid neid hoiatusi otsustati ignoreerida.

Väidetavalt on mitmed töötajad juhtinud tähelepanu sellele, et olukord järvede ümber on ohtlik, sest turistid kipuvad alligaatoreid toitma, mis neid aga kaldale järjest lähemale meelitab, vahendab Fox News.

Hiljuti avati seal ka Bora Bora Bungalow majutus, mis asub teistest territooriumil olevatest hotellidest järvele oluliselt lähemal ning turistid muutusid samuti järjest aktiivsemaks loomade söötmisel.

Kuna tegu on looduslike järvedega, siis on peaaegu võimatu hoida sealt kõiki alligaatoreid eemal. Kuigi Disney töötajad üritavad aeg-ajalt alligaatorid järvest minema juhtida, siis ei ole see meetod absoluutne ning nad võivad alati tagasi tulla.

Puhkekeskuses viiakse läbi põhjalik uurimine, kus vaadatakse üle kõik eeskirjad ja protokollid, rääkis Walt Disney Worldi asepresident Jacquee Wahler.

Endiselt ei olda veel kindlad, kas last rünnanud alligaator on kinni püütud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles