Mees teeskles pilooti ning pääses lennule

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cathay Pacific
Cathay Pacific Foto: SCANPIX

Noor mees teeskles, et on Cathay Pacific lennufirma piloot ning pääses nii lennule Hong Kongist Malaisiasse.

Noormehel oli seljas piloodi vormiriietus ning ta esitas Hong Kongi lennujaamas ka isikut tõendava dokumendi, mil olid Cathay Pacificu tunnusmärgid, vahendab Fox News.

Ta ütles lennujaamatöötajatele, et ta oli just tulnud pikamaalennult San Franciscost Hong Kongi ning soovis nüüd saada lihtsalt Malaisiasse. Talle leiti istekoht ning mees oligi teel juba Malaisiasse, kui ta jäi oma teoga vahele.

Pardameeskonnas äratas kahtlust see, kui mees tellis alkohoolse joogi, mida tavapäraselt vormiriietuses piloodid teha ei tohiks. 30 minutit enne maandumist paluti mehel taas oma töötõendit näidata, kuid ta väitis, et oli need pannud kindlasse kohta oma pagasis.

Kui lennuk maandus, küsiti uuesti tõendit, mida tal loomulikult anda ei olnud. Meest seega Malaisiasse sisse ei lubatud ning ta saadeti kohe tagasi Hong Kongi. Sealne politsei on juhtunuga kursis, kuid meest siiski arreteeritud veel ei ole.

Väidetavalt on mees seda sama trikki ka varem kasutanud, et tasuta lennata, kuid see ei ole ametlikult kinnitust veel leidnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles