Perekond visati lennukist allergia tõttu välja (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pähklid
Pähklid Foto: SCANPIX

Californiast pärit perekond väidab, et nad visati lennukist välja poja pähkliallergia tõttu.

Perekond pidi lendama Ameerika Ühendriikide siselennul firmaga Allegiant. Juba lennujaamas ning ka lennukisse sisenedes teavitasid nad pardameeskonda poja tõsisest allergiast pähklite suhtes, vahendab Fox News.

Ühtlasi palusid poisi vanemad, et nende istekoha läheduses ei serveeritaks pähkleid. Nad suundusid oma kohtadele ning stjuardess teavitas olukorrast ka teisi reisijad ning noore isa sõnul paistsid kõik sellega nõus olema.

Veidikese aja möödudes pöördus aga üks stjuardessidest perekonna poole ning ütles, et nad konsulteerisid lennujaama arstiga ning poja allergia tõttu ei tohiks nad selle lennukiga lennata. Seetõttu paluti neil ka pardalt lahkuda ning pere jäigi lennust maha.

Perel olid kaasas ka vajalikud ravimid, juhuks kui pojal peaks allergia välja lööma, mistõttu pidas üks allergoloog lennujaama käitumist ka veidraks.

Allegiant Airi esindaja palus perekonnalt vabandust ning ütles, et pardal tekkis lihtsalt arusaamatus. Meeskond tahtis veenduda, et poiss jõuaks koju turvaliselt, mistõttu ei tahtnud nad võtta ka riski, et laps võib pähklitega kokku puutuda. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles