Maailma halvima hotelli külastamine seab ohtu elu ja tervise

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
hotell
hotell Foto: SCANPIX

Kirpudest väidetavalt kubisev hotell New Yorgi kuulsa Central Parki lähistel on viimasel ajal sattunud ka hulgaliste kuritööde ohvriks.

Kuigi hotell ei ole ametlikult veel maailma halvimaks kuulutatud, on seal 2006. aastast leidnud aset üks mõrv, kolm röövi, neli kallaletungi, 13 sissemurdmist, 23 vargust ja kaks autovargust, vahendab news.com.au.

Naabrite arvates tuleks kõiges selles süüdistada 12-korruselist Rodeway Inn hotelli. Peatuspaik asub luksuskortermajade, restoranide ja mitmete noorte perede elamispaikade lähedal, mistõttu kriminaalse taustaga hotell ka naabritele erilist tuska teeb.

Naabrid usuvad, et hotellis toimub palju rohkemat kui lihtsalt majutustegevus. Kunagi oli hotelli nimi Kent Hotel ja linn majutas seal sotsiaalabi vajajaid. Tol ajal oli see ka narkokuritegevuse ning prostitutsiooni üks sõlmpunkt. Uue kuue sai hotell alles selle aasta jaanuaris, kuid tundub, et kõiki tavasid ei ole veel minetatud.

Ka külastajate sõnul ei talu hotell kriitikat. «Pärast külastamist tuleks teha teetanusesüst,» ütles üks turistidest. Hotelli broneerides on pildid justkui ilusad, mistõttu võib arvata, et tegu on tavalise hotelliga, kuid kohale jõudes ootab külalisi ees õudusunenägu.

Teiste õõvastavate juhtude hulgas on seal endine vang vägistanud naise, hoides samal ajal ta kõril nuga ning lubades ta ära tappa. Lisaks toimus hotellis alles hiljuti rööv, kus pättide saagiks langes tuhandeid dollareid. Politseil on seejuures alust arvata, et hotellitöötajad võisid rööviga seotud olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles