Laupäeva õhtu eri: parimad kohad, kus pidutseda

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidutsevad inimesed
Pidutsevad inimesed Foto: SCANPIX

Ilmselt on kõik noored unistanud või vähemalt kuulnud peolinnadest Amsterdam ja Ibiza, kuid selliseid kohti on veel palju.

Reisides keskendutakse enamjaolt kas rannale või kultuurile, kuid siiski võib tekkida soov ka mõnes heas baaris või klubis meelt lahutada. Maailmas on linnad, mis on lausa tuntud oma hea ööelu poolest, mis nii turiste kui ka kohalikke meelitavad.

Business Insider on välja toonud kõige ligitõmbavamad peokohad.

1. Amsterdam, Holland. Siin toimub ka üks maailma suurimaid elektroonikamuusika sündmuseid Amsterdam Dance Event.

2. Austin, Texas. Linn on tuntud noorte muusikute rohkuse poolest, kes kõik üritavad linnas jalgu alla saada ning kuulsust koguda.

3. Bali, Indoneesia. Bali on peamiselt tuntud hea surfi ning randade poolest, kuid ka ööelu ei jää nendele alla. Kindlasti on Balil võimalik pidutseda ka oluliselt odavamalt kui mujal maailmas.

4. Barcelona, Hispaania. Eriliseks teeb öise pidutsemise Barcelonas see, et hommikutundide saabumisel suundutakse randa, kus pidu veidi pehmemates toonides ka jätkub.

5. Belgrad, Serbia. Võimalus pidutseda omapärastes jõeklubides, kust avaneb ilus vaade Sava ja Doonau jõgedele.

6. Berliin, Saksamaa. Pidu ei käi siin ainult õhtuti, vaid lausa ööpäev läbi. Samuti on Berliin kuulus oma põrandaaluste klubide poolest, kust võib leida esinejaid pea igast muusikastiilist.

7. Kopenhaagen, Taani. Tänavapidude kodukoht, kus toimub ka vähem tuntud muusikuid ülistavaid festivale.

8. Dubai, Araabia Ühendemiraadid. Dubaist võib leida kõike alates viisakatest kokteilibaaridest kuni klubideni, kuhu on keerukas sisse mahtuda. Kõige kuulsam on Dubais toimuv uusaastapidu, mis kestab järgmise päeva õhtuni.

9. Goa, India. Siin on sündinud lausa täiesti uus muusikastiil Goa trance. Ühtlasi toimub Goas üks maailma suurimaid vaikseid diskosid.

10. Ibiza, Hispaania. Siia saarele tullaksegi kohale just meeletu ööelu pärast. Maailma suurimad klubid, kus õhtuti mängivad parimad diskorid. Ühtlasi on see paik tuntud vahupidude poolest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles