Turvarisk Londoni lennujaamas: mees pääses naise passiga lennukile

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi lennuk
Ryanairi lennuk Foto: SCANPIX

Inglismaalt pärit mees pääses Londonis Stanstedi lennujaamas lennukile oma tüdruksõbra passiga.

Viimasel ajal on palju kajastust leidnud erinevad turvariskid lennujaamades, seni on juhtumid leidnud aset peamiselt Aasias, kuid nüüd on kord Londoni käes. Mees oli koos sõpradega teel Saksamaale ning haaras kodust juhuslikult kaasa vale passi, vahendab Daily Mail.

Lennujaamatöötajad viga ei märganudki, vaid mees avastas selle sihtkohta jõudes ise, et oli kogemata haaranud kodust kaasa vale passi. Noormees ja tema kaasa ei ole sarnased, mistõttu on tegu tõsise turvariskiga.

Ryanairi esindaja sõnul on reisija enda kohustus veenduda, et ta reisib õige passiga. Siiski lubasid teha nad ka kõik selleks, et viga enam ei korduks.

Selliseid juhtumeid on varemgi aset leidnud, nii lendas üks vanaema oma lapselapse passiga, kes oli teisest rassist. Lennujaamatöötajatel jäi lisaks suurele vanusevahele ka see erinevus märkamata.

Vaata pilte noormehest ning tema kaasast siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles