Naine kooris end lennujaamas avalikult paljaks (1)

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljas vihane naine
Paljas vihane naine Foto: SCANPIX

Lennujaama turvakontrolli läbimine võib olla stressirohke, kuid üks naine vihastas nii kõvasti, et otsustas protesti märgiks end paljaks koorida.

Naine oli teel Londonist Hispaaniasse tööintervjuule, kui turvakontrolli järjekord ei edenenud piisavalt kiiresti. Ärritunud reisijal olid veel sukapüksid jalas, kui politsei ta arreteeris. Naise väitel murdsid ametivõimud tal sõrme ning sundisid teda seejärel 12 tundi vangikongis ootama, vahendab Travel Pulse.

Lool on aga kaks väga erinevat külge. Politsei väitel ei lubanud reisija end turvatöötajal läbi otsida, ta muutus agressiivseks ning hakkas riideid seljast kiskuma. Lisaks peksis ta rusikatega vastu lauda. Teised inimesed olid vihase naise käitumisest häiritud.

Naise enda sõnul ootas ta turvakontrolli järjekorras, kui politsei tema selja taha tuli ja palus tal maha rahuneda ning ütles talle, et ta on narkouimas. Kui naine vastu vaidles ähvardas politsei ta arreteerida ning kui naine seepeale selgitust nõudis, pandi ta käeraudadesse ja viidi minema.

Lõpuks tunnistas naine end siiski agressiivses käitumises süüdi ning ta sai 270 eurot trahvi.  

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles