Eesti reisijuht valiti maailmas viie parima hulka

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Like a Local rakendus
Like a Local rakendus Foto: Like a Local Guide

Uudisteportaal Mashable valis Eesti reisirakenduse Like a Local maailmas viie parima hulka.

Hindamiseks valiti rakendused, mis aitavad reisijatel uutes sihtkohtades ringi liikuda just nii, nagu seda teeks üks kohalik elanik. Sellised reisijuhid viivad turiste näiteks Eestis lisaks vanalinnale veel ka Kalamajja, Paldiskisse ja Lahemaale.

Like a Local - rakenduse tugevusena toodi välja, et sellest saavad kasu isegi inimesed, kes on aastaid mõnes linnas elanud, sest loojad on välja otsinud ka kõige väiksemad ning hubasemad kohad. Ühtlasi on rakendusse lisatud ka erinevate kohtade soovitused, mille järgimine tagab mõnusa elamuse.

SitOrSquat - omapärane rakendus, mis aitab turistidel leida neile meelepärase tualeti. Rakendusest on täpselt näha, millistest kohtadest võib oodata uhket kuninglikku trooni ja kus tuleb leppida auguga maa sees.

Lonely Planet Guides - tegemist on Lonely Planetiga oma tuntud headuses. Siiski ei pruugi sealt leida väga palju kohalike meelispaiku, vaid pigem tuntud restorane, kohvikuid ja vaatamisväärsusi. Sellegipoolest on soovitused head ja nendes pettuda ei tule.

Localeur - rakendus on kõige sobivam neile, kes otsivad temaatilist elamust. Localeur võimaldab paigad ja vaatamisväärsused kategoriseerida teatud teemade alusel, mis teeb näiteks katusekohvikute leidmise oluliselt lihtsamaks.

Spotted by Locals - rakenduse tugev külg on heade restoranide ja teiste  toidukohtade leidmine. Spotted by Locals pakub välja sinule lähedal olevad kohad, annab ette ka hinnaklassi ning täpsustab mis sorti toidukohaga on tegemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles