Turismimessilt leiab pakkumisi Soomest Austraaliani

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismimess Tourest 2016
Turismimess Tourest 2016 Foto: Raul Mee

Turismimessil võib leida palju erinevaid pakkumisi, nende hulgas domineerisid peamiselt Türgi, Bulgaaria ja Egiptus.

Erilisemate reisidena saab osta paketi Peloponnesose poolsaarele, mida siiani Eesti rahvale pakutud ei ole. Paketid on lisaks ka soodsad ning avastamisrõõmu jätkub piirkonnas palju, ütles Tez Touri pressiesindaja Svetlana Vertjanova. Lisaks pakutakse ka otselende Napolisse, iidsesse linna, mis on eestlastele olnud küll eestlastele kättesaadav, kuid mitte otse Tallinnast.

Estraveli esindaja soovitas messile tulijatel kindlasti kaaluda reisi Jaapanisse, sest Finnairi kampaania käigus on võimalik saada siselendude piletid täiesti tasuta. Selline pakkumine võimaldab ühe reisi jooksul näha palju rohkem kui tavaliselt.

Populaarsust koguvad järjest ka kruiisid. Kuigi eestlased on tavapäraselt kuulnud vaid kuriisidest Kariibi merel, siis tegelikult on võimalik seilata ka Austraalia ja Uus-Meremaa kandis või avastada kruiisilaevaga Norra fjorde.

Lisaks pakuti messil ka ekstreemsemaid reise. Kuigi seda tüüpi reiside vastu on inimestel huvi väiksem, siis eksib piisavalt palju ka neid messile, kes just midagi teistsugust kogeda soovivad, ütles &Moments seiklusreiside esindaja.

Uudishimulikke messil on pealt näha rohkem kui eelmisel aastal ja juba päeva esimeste tundidega müüsid erinevad reisifirmad sadu tuusikuid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles