Bulgaariasse reisijad pidid tunde väljalendu ootama

Kerli Kivistu
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novatoursi lend Varnasse hilineb ning inimesed on ootejärjekorras.
Novatoursi lend Varnasse hilineb ning inimesed on ootejärjekorras. Foto: Lugeja

Täna hommikul kell kümme Varnasse väljuma pidanud Novatoursi ja TEZ Touri poolt tellitud lend hilines tehnilistel põhjustel ning SmartLynx Airlines asenduslennuk väljub planeeritust kolm tundi hiljem.

«Novatoursi lend Varnasse Bulgaariasse hilineb ning check-in on peatatud,» sõnas reisija. Reisija sõnul ootavad inimesed koos väikeste lastega check-in järjekorras ning olukorra leevenduseks toodi toole juurde. «Tundub, et ootamine tuleb lubatust kauem,» sõnas ta.

Novatoursi suhtekorraldusjuhi Olev Riisbergi sõnul teatas lennuoperaator SmartLynx Airlines täna varahommikul lennu tellinud reisikorraldajatele, et Tallinn-Varna lend hilineb tehnilistel põhjustel. «Tehnilise ülevaatuse käigus märkasid tehnikud, et lennuki üks mootor vajab korrastamist, kuna eelmisel õhtul Riminist saabunud lennuki mootorisse oli õnnetul kombel lennanud lind ning rikkunud ühe mootori osa,» selgitas Riisberg.

Ta märkis, et Novatours tegutses vastavalt lennufirma poolt edastatud info kohaselt ning asus kliente olukorrast teavitama. «Lisaks said kliendid informatsiooni ka chek-ini tabloodelt ja läbi lennujaama kõlaritest. Jagasime välja toidutalongid ning tagasime hoolitsuse vastavalt lennunduses kehtivatele reeglitele,» märkis Riisberg.

Novatours vabandab klientide ees. «Reisijate turvalisuse tagamine on Novatoursi prioriteet number üks ja lennuki tehnilises seisukorras me allahindlusi ei tee,» lausus Olev Riisberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles