Finnair sõidutab tartlasi bussipileti hinna eest

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Finnairi lennuk.
Finnairi lennuk. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Finnair pakub tartlastele pileteid nii Austraaliasse kui ka Euroopasse, kusjuures piletid on odavamad kui Tallinnast reisi alustades.

«Tallinna ja Helsingi vahel lendavatest reisijatest üle 90 protsendi kasutab Soome pealinna ainult transiidiks ja reisib sealt mõne tunni jooksul edasi. Põhimõtteliselt võiks Tartust alustades vaadata Helsingi lendu eelkõige kui võimalust rohketeks jätkuühendusteks mujale maailma. Eraldi ainult Helsingi lendu ostes on pileti hind ebaproportsionaalselt kallis,» ütles Estraveli lennupiletite müügidirektor Mauri Saarend.

Reisiperiood varieerub sihtkohtade lõikes ja odavaimal hinnatasemel kohtade leidmine eeldab küll paindlikkust kuupäevades, kuid siiski on piletid igal ajal tartlastele märksa soodsamad. 

Saarendi sõnul pole vahet, kas alustada reisi Tartust või Tallinnast. «Enamasti on hinnad samad ning võib ka minna ühest ja tulla teise linna,» selgitas ta. Siiski Estraveli kodulehel suveperioodiks reisi valides selgub, et algusega Tallinnast reisi broneerida on märksa kallim. Teisisõnu maksab Finnair oma pakkumistega kinni tartlaste sõidu Tallinna lennujaama. Mõnel juhul on aga hinnavahe isegi üle saja euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles