Lennufirma lasi naise käekoti pärast vahistada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EasyJetil on väga karmid pagasireeglid.
EasyJetil on väga karmid pagasireeglid. Foto: AFP/SCANPIX

Genfi politsei vahistas itaallanna, kes püüdis Easyjeti lennukisse minna liiga suure käsipagasiga.

«Mind koheldi nagu kurjategijat, pandi käed raudu ja viidi trellide taha - kõik sellepärast, et mul ei õnnestunud panna  oma käekotti kohvrisse,» rääkis 48-aastane Luciana Bisignani ajalehele Il Mattino. Naise väitel rebis lennusaatja tal ID-kaarti käest, samal ajal kui politsei pani tal käed raudu. Naine veetis kaks tundi trellide taga ja pidi pärast vabanemist veetma öö lennujaamas ja ostma kojulennuks uue pileti.

«Reisija käitus pardale minnes häirivalt ning temaga tegeles Genfi politsei,» teatas Easyjet Localile. Easyjeti stjuardesse ja lennujaama töötajaid on koolitatud olukordi õigesti hindama ja kiiresti reageerima, kinnitas lennufirma. Lennufirma ei öelnud, kas reisija käitumine oli seotud tema pagasi suuruse probleemidega.

 «Easyjet suhtub kõikidesse pardale minnes toimuvatesse häiriva käitumisega juhtumitesse tõsiselt. Ohutus ja reisijate heaolu on meeskonna jaoks kõige olulisem,» teatas ettevõte.

Lennufirma palus kaasreisijatelt põhjustatud ebamugavuste eest vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles