Mis peitub esimese klassi reisijate luksuslikes komplektides

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese klassi reisijad saavad sageli kingituseks luksuslikud komplekid.
Esimese klassi reisijad saavad sageli kingituseks luksuslikud komplekid. Foto: SCANPIX

Reisibroneerimissait Cheapflights.ca uuris, mis peitub esimese klassi ja äriklassi reisijatele kingitavates hügieenitarvete komplektides.

Maailma parimateks komplektideks valiti lennufirmade Emirates, Qatar Airways ja Etihad Airways omad, vahendab Daily Mail. Kõige madalamalt hinnati Air Canada, Condori ja Iberia komplekte.

Kokku hinnati 27 lennukompanii komplekte skaalal 1-6. Vaid viis lennukompaniid said maksimumtulemuse ehk kuus tärni: Emirates, Etihad, Japan Airlines, Qatar ja United Airlines.

Samas Air Canada, Condor ja Iberia said vaid kolm tärni.

Esimese kümne seas ei olnud ühtegi Euroopa lennufirmat ning maksimumtulemuse sai ainult üks USA lennufirma.

Kõige populaarsemateks esemeteks komplektides on juukseharjad, kammid, silmamaskid, hambaharjad, sokid ja kõrvatropid.

Vaata komplektidest pilte siit.

Kuus tärni: Emirates lennufirma annab reisijatele Bvlgari tumepruuni nahkkoti Bvlgari toodetega (ihupiim, habemeajamispalsam, parfüüm). Lisaks on kotis Gillette’i habemeajamisvaht, raseerija, hambapasta, hambahari, deodorant ja salvrätikud.

Viis tärni: British Airways First ja Club World reisijad saavad kosmeetikakoti, kus on kokkupandav kamm/hari, raseerija, hambahari, hambapasta, pastapliiats. Lisaks on kotis eraldi meestele ja naistele mõeldud tooted, nagu näiteks kreem, silmaseerum, huulepalsam jne.

Neli tärni: Air Berlin pakub erinevaid komplekte, olenevalt sihtkohast. Hallides kosmeetikakottides on erinevate firmade tooted. Neis on hambahari, hambapasta, kõrvatropid, sokid, huulepalsam, ihupiim ja silmamask.

Kolm tärni: Air Canada kokkuvolditavates kottides on sokid, kõrvatropid, silmamask, hambahari, hambapasta, Mentose pastillid ning Escents Aromatherapy ihupiim, puhastuslapid ja huulepalsam.

Viis tärni: Air New Zealandi komplektid sisaldavad lennufirma värvides sokke, hambaharja, hambapastat, uudset «Beware I sleep walk» silmamaski, lennufirma pastapliiatsit, kõrvatroppe ning Clarins HydraQuench’i kreemi ja huulepalsamit.

Neli tärni: American Airlines’I esimese klassi ja äriklassi reisijad saavad Eames Dot Pattern’i kosmeetikakoti, milles on sokid, silmamask, kõrvatropid, salvrätikud, hambapasta, hambahari, ekraani puhastuslapp, pastapliiats ja Dermalogica nahahooldustooted. 

Kolm tärni: Condor pakub klientidele mereteemalist pesukotikest ja sinise-valge triibulist kosmeetikakotti, milles on silmamask, sokid, hambahari, hambapasta, kõrvatropid ja kõrvaklapid.

Viis tärni: Delta pakub mustas kotikeses Tumi ja Malin+Goetz tooteid. Reisijad saavad sokid, kingakreemi, kingalusika, silmamaski, kammi, salvrätikud, pastapliiatsi, hambapasta, hambaharja, suuvee, hambaniidi, Malin+Goetz’i käe- ja kehakreemi ning huulepalsami.

Kuus tärni: Etihadi esimese klassi komplektid sisaldavad sokke, silmamaski, kehaõli, unepihustit, hambaharja, hambapastat, vatitikke, vatipatju, küüneviili, raseerimiskomplekti ning luksusbrändi Le Labo tooteid.

Kolm tärni: Iberia lihtsas kotikeses on tavaline hambahari, hambapasta, sokid, kõrvatropid, silmamask, kokkukäiv juuksehari/kamm, jalatsikott, juuksepael ning L'Occitane’i kreem, värskendavad lapid ja huulepalsam.

Viis tärni: Garuda Indonesia pakub esimese klassi reisijatele Hispaania luksusbrändi Loewe tooteid ning äriklassi reisijatele Prantsusmaa brändi L'Occitane en Provence tooteid. Esimese klassi reisijad saavad keskkonnasõbraliku puidust juukseharja, kingalusika, hambaniidi, hambapasta, kehapalsami, kreemi, tualettvee, huulepalsami, kõrvatropid ja siidist silmamaski.

Viis tärni: Icelandair pakub villastes kotikestes kõrvatroppe, silmamaski, piparmündikomme, sokke, hambaharja, hambapastat, huulepalsamist, kreemi ning Icelandic Blue Lagooni kätekreemi.

Viis tärni: Malaysia Airlines kingib esimese klassi reisijatele Bvlgari kosmeetikakoti, milles on kätekreem, ihupiim, silmamask, sokid, kokkupandav juuksehari, taskupeegel, antibakteriaalse toimega kätepuhastaja, hambapasta, hambahari ja suuvesi.

Viis tärni: Qantas pakub stiilsetes tualettkottides kosmeetikat, nagu nahapuhastusvahend, kreem, näohooldusvahend. Lisaks on kotikeses silmamask, kõrvatropid, hambahari, hambapasta, deodorant ning peegel naistele ja raseerija meestele.

Kuus tärni: Qatar Airways pakub põhilisi asju, nagu hambaharjad ja -pastad, raseerijad ja juukseharjad, tualettides. Eraldi antakse reisijatele Diori kott, mis on täidetud Diori toodetega. Väikesed reisijad saavad Spongebobi seljakoti, värviraamatu ja pehme mänguasja, mida saab padjana kasutada.

Viis tärni: Royal Brunei Airlines annab äriklassi reisijatele väikese pruuni kotikese, kus on silmamask, sokid, hambahari, hambapasta, kõrvatropid ja luksuslikud pehmed sussid.

Viis tärni: SWISS annab esimese klassi reisijatele Bally kotikese, kus on hambahari, hambapasta, sokid, silmamask, kokkupandav hari/kamm, kõrvatropid, salvrätikud, Ricola kurgupastillid ja La Prairie tooted, nagu keha-, silma- ja kätekreem.

Viis tärni: Turkish Airlines’i komplekt sisaldab endas mittelibisevaid sokke, silmamaski, kokkupandavat juukseharja/kammi, hambapastat, hambaharja, kõrvatroppe, kingalusikat, silte («Palun mitte segada» jt.) ja Crabtree & Evelyn’i kätekreemi ning huulepalsamit.

Kuus tärni: United Airlines’i esimese klassi reisijate komplektid on sinistes kosmeetikakottides, kus on Philosophy tooted. Kotikeses on näiteks sokid, silmamask, kõrvatropid, kingalusikas, huulepalsam, hambahari, hambapasta, salvrätikud, pastillid, pastapliiats jne.

Viis tärni: Virgin Atlantic pakub esimese klassi reisijatele rPET’i tumehallis kotikeses sokke, pastapliiatsit, hambaharja, salvrätikuid, hambapastat, kõrvatroppe ja annetusümbrikut (võimalik annetada lastele).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles