Maailma kalleima rongireisi hind küünib 26 000 euroni

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti firma lubab reisijaid sõidutada ka Orient Expressiga.
Briti firma lubab reisijaid sõidutada ka Orient Expressiga. Foto: SCANPIX

Üks Suurbritannia reisifirma pakub 53-päevast rongireisi, mille eest tuleb maksta ei rohkem ega vähem kui 26 665 eurot.

Nagu enam kui 26 600-eurosest hinnast arvata võib, ei ole tegu mitmenädalase piinlemisega odavatel istmetel, kuulates kaasreisijate  mobiilidega lobisemist, kirjutab CNN.

Great Rail Journeys pakub esimese klassi reisi, mis läbib  kolm maailmajagu ja mis meenutavad omaaegseid rongireiside kuldaegu. Reisi ajal liigutakse maailma kõige luksuslikumate rongidega, sh Orient-Expressiga ja Vene tsaari erarongiga.

Sellisele reisile müüakse vaid 25 piletit ja ettevõtte kinnitusel on paljud inimesed just sellisest reisimisest huvitatud.

Reis algab 18. mail Londonist ning esmalt viiakse reisijad lennukiga New Yorki, kust algab 20-päevane sõit läbi Ameerika. Los Angelesest sõidetakse San Franciscosse, kust lennatakse Hiinasse. Hiinast jätkub reis läbi Mongoolia Venemaale. Mööda Trans-Siberi raudteed sõidetakse Moskvasse ning sealt edasi Varssavisse, Prahasse, Viini, Innsbrucki ja Veneetsiasse. Veneetsiast sõidetakse tagasi Londoni.

Kui 53 päeva tundub pikk aeg, siis üks teine firma pakub analoogset reisi, mis kestab kõigest 40 päeva ja maksab ka veidi vähem – 23 928 eurot. Sõit algab 3. mail Kanadast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles