Luksushotellid pakuvad oma teenuseid kõva allahindlusega

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peenemad hotellid pakuvad senisest soodsamate hindadega majutust.
Peenemad hotellid pakuvad senisest soodsamate hindadega majutust. Foto: Winston Churchill Hotel

Paljudes maailma hotellides on majutuse hinnad viimasel ajal kivina kukkunud, viitavad portaali Hotels.com ja Norra reisibüroo Berg-Hansen andmed.

Berg-Hanseni järgi on kõige enam hindu alla lasknud luksushotellid, näiteks Maldiividel ja Mauritiusel on peenemates majutuskohtades hinnad viimase aasta jooksul langenud 35-40 protsenti, vahendas Aftenposten.no.

Berg-Hanseni esindaja Anette Koefoed rääkis, et neile on teada üks Maldiivide hotell, mis küsis möödunud aastal öö eest 348 dollarit, tänavu on hind aga 281 dollarit. Lisaks on hotellil pakkumine, et need, kes jäävad seitsmeks ööks, maksavad vaid kuue eest. «Sellega koos on hind pea 35 protsenti madalam,» märkis Koefoed.

Pea sama palju on majutuse hinnad kahanenud ka tuntud suurlinnades nagu Moskva ja New York. Euroopas on ööbimine keskmiselt kolmandiku võrra odavam näiteks Varssavis, Prahas, Barcelonas, Dublinis, Oslos ja Viinis.

Hotels.com kirjutab, et majutusäris pole sarnast hinnalangust olnud alates 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakutest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles