Reisijad peavad tähtsaimaks lennuki puhtust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennureisi juures peetakse väga oluliseks õhusõiduki puhtust
Lennureisi juures peetakse väga oluliseks õhusõiduki puhtust Foto: Peeter Sirge / Postimees
Veebilehe SeatGuru korraldatud küsitlus näitab, et lennureisijad hindavad kõrgelt lennuki puhtust ja korralikku einet.

Lennureisidega seotud infole pühendatud portaali küsitlusele vastas 1600 inimest, kellest enamik lendas eelmisel aastal rohkem kui kaheksa korda.

Selgus, et reisijate jaoks on väga oluline lennuki puhtus. 90 protsenti vastajaist nimetas just seda faktorit lennufirma valikul määravaks.

Pardal pakutavatest mugavustest pidas 40 protsenti vastajaist olulisimaks korralikku sööki. Kõige maitsvamaks hindasid reisijad seejuures Singapuri lennufirma Singapore Airlinesi toidu, hävitava hinnangu said aga USA lennufirmade pakutavad eined.

Oluliseks peeti ka istumisruumi – 42 protsenti vastajaist ütles, et on nõus pileti eest kuni kümnendiku võrra rohkem maksma, kui saab lennu ajal jalgu viie tolli (13 sentimeetri) võrra rohkem sirutada.

Selgus ka, et teatud osa reisijaid ei pea turvanõudeid oluliseks. Nimelt tunnistas 13 protsenti vastajaist, et on turvakontrollist teadlikult keelatud esemeid läbi viinud.

Teeninduse taset hinnati madalaimaks USA lennufirmade puhul, viisakuse eest said kiita Singapore Airlinesi ja British Airwaysi teenindajad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles