Briti paar pandi olematu paella pärast vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paella.
Paella. Foto: Jaan Heinmaa

Paar, kes kurtis, et nende restoraniarvele on lisatud 15 eurot maksev paella, mida nad ei tellinud, lõpetas vanglas.

Britid Geoff Cox ja Bridget Keyes olid lõpetanud ühes Hispaanias asuva Granada linna restoranis õhtusöögi, kui nad märkasid, et nende arvele oli lisatud 15 eurot maksev paella, mida nad ei söönud, vahendab uudisteportaal news.com.au.

Paar kurtis seda kelnerile, kes sai nende sõnul kurjaks. «Me juhtisime kelneri tähelepanu liigsele paellale arvel ning ta hakkas karjuma. Me andsime 105 eurot ja ütlesime, et rohkem ei maksa, kuid kelner nõudis 120 eurot,» ütles Cox. «Asi läks natuke käest ära ja kui kelner ütles, et ta kutsub politsei, oli meil ükskõik, sest me olime kindlad, et politsei on meie poolt,» lisas ta. Politsei aga arreteeris paari.

Paarile leiti järgmisel päeval tõlk ja advokaat, kui neile teatati, et neid süüdistatakse kelmuses, politseile vastu hakkamises ja politseiniku ründamises.

Enne kohtusse jõudmist süüdistustest loobuti, kuid prokurör nõudis paarilt enne vabastamist välja siiski 83 eurot trahvi ning 265 eurot kulude katteks.

«See on ülekohtune, et me peame trahvi maksma ja kontrollima, et raha õigesse kohta jõuab, sest kui see kaduma läheb, võidakse meid Euroopast välja saata, nii et ma olen endiselt selle juhtumi pärast mures,» lausus Cox.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles